Početna Sadržaj Iz knjiga Dr. Gloria Polo SVJEDOČANSTVO
Dr. Gloria Polo SVJEDOČANSTVO PDF Ispis

Dr. Gloria Polo

 

SVJEDOČANSTVO

 

Mislim da je prva knjiga koju sam pročitao u zatvoru bilo upravo ova. Ako se ona i uopće može nazvati knjigom. Zapravo se radi o jednom svjedočanstvu o životu poslije smrti koji je doživjela draga Gloria nakon što ju je udario grom i bila je klinički mrtva. Svatko tko hoće učvrstiti svoju vjeru, jer ima neke ''rupe'' u njoj, trebao bi pročitati ovu knjigu.

TO JE KNJIGA KOJU SVAKOM PREPORUČAM PROČITATI. A pogotovo što ima podlogu i na stvarnom događaju.

Ta knjiga mi je strašno pomogla u mojem duhovnom rastu i hvala mojoj referentici u zatvoru koja mi ju je dala da pročitam. Rijetko se nalazi po knjižarama, a na internetu sam ju pronašao na adresi www.molitve.info/index2.php ili www.gloriapolo.net

 

U njoj svoje svjedočanstvo iznosi jedna doktorica, stomatolog, iz Bogote, Kolumbija, koja je živjela životom daleko od vjere a mislila je da živi u vjeri. Dogodila joj se nesreća, pogodi ju je grom, i bila je klinički mrtva. Radi upornosti svoje sestre, doktorice, spojili su je na aparate i tako ju održavali živom. Za vrijeme toga, njezina duša se odijelila od tijela i otišla do Gospodina, gdje je bila suđena za djela u svojem životu. I trebala je završiti u paklu. No, Gospodin ju je vratio u žive i dao joj još jednu šansu s time da je morala za svoga života 1000x1000 puta svjedočiti svima što joj se dogodilo. Kada joj se duša vratila u tijelo ona je oživjela, u potpunosti se fizički oporavila i od tada po cijelom svijetu, na razne načine, svjedoči svima o svojem susretu s Gospodinom i što joj se tamo dogodilo i što je tamo vidjela, a sve radi obraćenja i učvršćivanje vjere svih onih kojima bude svjedočila.

 

Neću vam napisati nikakove dijelove ili misli jer je knjiga kratka i predstavlja živo svjedočanstvo pa je jedino što možete i MORATE napraviti, PROČITATI.