Početna Sadržaj Moj dnevnik ČINIMO ČUDESA
ČINIMO ČUDESA PDF Ispis

25.11.2010.g.

 

Jučer sam dobio, od jedne drage gospođe i sestre u vjeri, podršku za objavljivanje stranice a u drugom e-mailu i prijedlog da omogućim i komentiranje članaka. Kako mi je njezin e-mail bio drag i dao mi je ''materijala'' za moje svjedočenje u nastavku vam prenosim i njezin e-mail i moj odgovor.

Gospođin e-mail:

''Evo Ivane znam iz izkustva da stranice ovakvoga tipa postaju zanimljivije uz neke komentare ali ako ste Vi zamislili stranicu samo s Vašim svedočenjima onda je to nešto drugo kaj opet moram komentirati neće biti zanimljivo. Moramo shvatiti da samo naše misli ne mogu biti prihvačeno od drugih i to je kraj.
Moramo dati mogućnost i drugog mišljenja ili svedočenja, a da i mi od drugih nešto čujemo ili naučimo jer nemamo samo mi ovakva iskustva. Malo razmislite nismo samo mi u pravo jer kako kaže Rick Waren mi smo samo mali djelić čitavog organizma koji u konačnici savršeno funkcionira ako je sve dobro posloženo. Jedinka sama za sebe ne znači ništa.''

Moj odgovor:

''DRAGA GOSPOĐO. BAŠ MI JE DRAGO ŠTO MI PREDAJETE SVOJA ISKUSTVA I RAZMIŠLJANJA JER VIDIM DA VAM ONDA MOGU PRENIJETI I JA SVOJA. O TOME TKO ĆE I KOLIKO ČITATI MOJA ISKUSTVA I RAZMIŠLJANJA ODLUČIT ĆE NAŠ GOSPODIN KOJI ME JE I SVOJIM DUHOM SVETIM NADAHNUO DA UOPĆE DOĐEM NA IDEJU DA SVOJA ISKUSTVA I SVJEDOČENJE ZAPIŠEM I PRENESEM NA INTERNETSKU STRANICU. JA MU TO S POTPUNIM POVJERENJEM PREDAJEM. I MORAM VAM REĆI DA NISTE U PRAVU DA MI KAO JEDINKE NIŠTA NE MOŽEMO. PROČITAJTE SAMO MOJ ČLANAK ''SNAGA MOLITVE'' O MOJIM ISKUSTVIMA O PRONOŠENJU VJERE U ZATVORU. EVO SADA I OVA STRANICA. PUNO MI MOŽEMO KAO JEDINKE ALI, JASNO, SAMO AKO SVE PREPUSTIMO GOSPODINU DA VODI A MI TREBAMO SAMO KORISTITI DAROVE KOJE NAM JE DAO. SVE OVISI KOLIKA JE NAŠA VJERA. A MOJA VJERA JE SADA OGROMNA. PRIJE NIJE BILA A TKO ZNA KAKVA ME ISKUŠENJA I DUHOVNE PRAZNINE ČEKAJU U BUDUĆNOSTI. ONO ŠTO ZNAM I ŠTO SE ČESTO ZNAM RAZIĆI U RAZGOVORU S SUPRUGOM, JA SAM SVOJ ŽIVOT, SVOJE DJELOVANJE, SVOJ POSAO I SVE DRUGO ŠTO ME ČEKA, PREDAO GOSPODINU. PROBAJTE TO TAKO SAGLEDATI KAO JA. A KOMENTIRANJE POJEDINIH TEMA JE DOBRO KADA MOŽDA O NEČEMU NEMAMO SVOJ TOČAN STAV. I ZNATE ŠTO, JA NEMAM ŠTO KOMENTIRATI JER OVO ŠTO VAM SVJEDOČIM SU STVARI KOJE MI DOLAZE PO GOSPODINU JER SAM MU SVE PREDAO. E SADA. NISAM JA NAJPAMETNIJI, MOLIT ĆU SE GOSPODINU I MARIJI MAGDALENI, KOJU SAM IZABRAO ZA ZAŠTITNICU MOJE STRANICE, DA MI ODGOVORE OKO DAVANJA MOGUČNOSTI KOMENTARA. PA ĆEMO VIDJETI. BAŠ MI JE DRAGO S VAMA OVAKO RAZMIJENITI RAZMIŠLJANJA I STAVOVE. AKO ŽELITE I IMATE NEKI DOGAĐAJ ILI RAZMIŠLJANJE ZA KOJE MISLITE DA BI MOGLO NEKOME DRUGOME POMOĆI, POŠALJTE MI PA ĆU JA TO OBJAVITI U DIJELU ''VAŠA SVJEDOČENJA''. BLAGOSLOV I POZDRAV OD IVANA.''

 

Evo, to je ono što sam htio svjedočiti. NIKADA SE NEMOJTE POKOLEBATI SVJEDOČITI ZA GOSPODINA. NIKADA NE MOJTE MISLITI DA VI SAMI NE MOŽETE NIŠTA. DA JE VAŠA JEDNA MOLITVA PRESLABA. To nije istina. Možda i je ako niste pustili Gospodina u svoj život i ako je vaša vjera slaba. Onda vam zlo stalno govori kako ste slabi, da sami ne možete ništa, da vam je sve uzalud, da bolje da ništa ne radite i da ništa ne pokušavate, itd.

I ja nisam, do prije koju godinu, mislio drugačije. Ali samo zato što nisam u potpunosti pustio Gospodina u svoj život. No, kada sam ga pustio, počela su se događati čuda. Ja, mali i jadni čovjek, veliki griješnik, došao sam u zatvor i tamo, uz Gospodinovu pomoć, u par mjeseci, organizirao puno zatvorenika kroz mise, svakodnevno moljenje Krunice, čitanje vjerskih časopisa, međusobna druženja i vlastito ponašanje, da krenu putem vjere i boljeg života. Ili ova stranica. Pogledajte samo moje članke ISTINA I LAŽ i SNAGA MOLITVE. A da ne govorim o svecima poput Svetog Ivana Marije Vianeya, Svetog Franje i puno drugih koji su isto bili jedinke tamo gdje su živjeli i radili. Ali, pošto su predali svoj život Gospodinu napravili su čudesa.

A ZNATE ŠTO JE ČUDO?  KADA SE OBRATI SAMO JEDAN OD NAS GRIJEŠNIH LJUDI.

Nije čudo postati bogat poput Bill Gatesa. Čudo je kada se obrati takav jedan griješnik kakav sam bio ja.

A U TOME VI  MOŽETE STRAŠNO PUNO URADITI. I VAŠA MOLITVA. SAMO SE OKRENITE OKO SEBE. I AKO STE VI U GOSPODINU ONDA SIGURNO IMATE DJECU, SUPRUŽNIKE, RODITELJE, RODBINU, PRIJATELJE. I MOLITE SE ZA NJIH. JEDNOG PO JEDNOG. PA ĆETE ZAČAS VIDJETI ŠTO MOŽETE KADA STE U GOSPODINU.

DAO NAM GOSPODIN SNAGU VJERE I BLAGOSLOV!

A što se tiče komentiranja za sada neću dati tu mogućnost. Ako mislite drugačije ili imate neka svoja svjedočanstva koja želite objaviti u dijelu VAŠA SVJEDOČANSTVA pišite mi na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .